1.12.2010

Mihin se aika häviää?


Olen tänään purkanut sähköpostit ja kirjoittanut kalenteriin merkintöjä ja ihmetellyt mihin aika katoaa. Ihmetellyt mitä kaikkiea teini voikaan keksiä. Miettynyt miten sähköisten medieoiden kautta aistitaan tunnelmia ja mitä siitä voi tunne tasolla saada irti.


Olen myös tarkastellut nykysitä AD:tä tulevaa vasten ja havainnut, että AD:ssä on jonkin verran porukkaa, joka ei ole palkkalistoilla. Ketä linee, tai vanhoja jäänteitä. Täytyy linkittää vielä intratietojen kanssa ja sitten tulostaa raportti ko. henkilöistä, niin viisaammat voivat sitten miettiä poistetaanko heidän käyttäjätunnuksensa vai ei.


Intran tietokannan perusteella pitää päivittää käyttäjäkantaan puhelinnumerot ja tehtäväkuvaukset tarksitettava. Sitten päästään viimein scriptin kimppuun. Siis ehkä perjantaina, jos olen optimisti. Tiimit jäivät toistaiseksi, koska kukaan ei tunnu joutavan niitä kanssani ihmettelemään.


Muuta: Salaatit olivat tänäänkin mainoita, vihreitä, paksuja ja maukkaita. Joudu polkemaan pimeässä mennen tullen ja tänään juhlittaan herra 9 v:n synttäreitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti