30.11.2010

Pilkkijät valtasivat jään ja printteri menetti tajuntansa

No niin, taulut ovat lisääntymään päin edelleen. Nyt ne pitäisi olla tässä, tosin voisi siihen vielä lisätä ainakin osastot-taulun ja tietoja voisi lisäillä: käyttäjille tulee puhelinnumerot, Intran käyttäjätunnukset, sähköpostiosoitteet jne.

Aamulla oli palaveri kärsivällisimmät jatkaa, muut ovat poissa. Kokonaan poissa lomilla. Kahdestaan on helppo tehdä päätöksiä ja on kodikasta :-) Tehon voimalla päätettiin käyttäjien ryhmittely. Tiimiryhmittelyä aloitettiin ja niissä onkin jäänteitä vuodelta yksi ja kaksi. Hyvä, että jäänteet käyvät nyt ilmi. On mahdollisuus päästä niistä eroon. Tarvitaan vaan oikeiden henkilöiden oikeita päätöksiä. Tiimijaon tarkistus on oikein hyvä, sillä saadaan tarkennettua käyttäjäryhmittelyä ja tärkeiden henkilöiden puuttuminen tietyistä ryhmistä havaitaan helposti.

Osaston printteri oli herkällä tuulelle. Se ei halunnut tulostella monen sivun sarjaa. Jos laitoit jonoon kaksi tulostusta, se katkaisi heti koko taustatulostuspalvelun. Jouduin kiireellisenä naisena turvautumaan alakerran kopiokoneeseen ja juoksemaan sinne ja kohottamaan kuntoani. Printteri ongelmat vievät tehkokasta työaikaani tunnin!

Mitä muuta? Saalaatit paranee, ei ollut ripaustakaan jäävuorisalattia, oli pinaattia Rucolaa ja sitä suolaheinän makuista, tosi herkullista. Aurinko yritti paistaa tänään mutta matalalta ja varjot olivat pitkiä. Pilkkiät ovat jo valloittaneet jään ja verkotkin uiskentelevat jo jäiden alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti