2.12.2010

Share Point

Olin päivän Share Point koulutuksessa. Onpas se alusta. Osa on omituisesti suomennettu, tarvittaisiin lähinnä aika runsaasti käsitteiden määrittelyä, jotta konffaus onnistuisi. Nyt se on vaan testattava ja arvattava mitä mahtaa mikin tarkoittaa.

Kovin keskeneräinen kuva jäi esitellystä. Törmättiin milloin mihinkin virheeseen. Layout piilotti vaikka mitä tärkeitä namikoita. Tämä kait oli tämän projektin kaaos vaihe. Koulutuksessa tuli vastaan, "oho..-efektejä likaa", vaikka kouluttajat olivat mukavia ja selkeä sanaisia. Virkavuosiltaan nuorempi haki kokoajan tukea vanhemmalta ja tuntui välillä, että hän piti opetusta kollegalleen ei meille.

Kritiikkiä tuli projektin keskeneräisyydestä ja siitä, että kukaan ei tuntunut tietävän, mitä tapahtuu ja missä aikataulussa. Kukaan ei tiennyt mitä pitää tehdä ja milloin. Uskon, että tämä tarkoitus olikin näyttä mitä tuleman pitää ja nyt aikataulutus ja arkkitehtuuri on paljon helpompi laatia tämän alustuksen jälkeen. Mutta tämän alustuksenkin merkitys olisi voitu kertoa yksityskohtaisemmin.

Minä tein muistiinpanoja ja yhtä kaikki pääsimme hajulle mitä sillä voi tässä vaiheessa tehdä ja miten hienosti se integroituu tiettyyn selain ja Officepaketti versioon. Ihmeen joustamaton oli eri versioiden välillä.

Mitä muuta... salaatti on edelleen erinomaista. Ilman on lauha ja eilen oli tehtävä lumitöitä. Huomenna palaan AD tietojen päivitykseen ja tarkastamiseen, siihen hiivatin scrpitiin en ole vielä päässyt. Tai vaihteeksi voisin tietysti Scriptiä vääntää ja kun siinä pääsen toiminnallisuuden hajulle alan tarkastamaan tietoja. Niin voi sitten sanoa ohjaajalle, kun hän tulee reissusta, juu-u Scripti on valmis, mutta tiedot vielä päivittämättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti