29.11.2010

Tää on sit taas maanantai


Täällä tätä puuhastellaan Accessin parissa aina vaan, huomenna on taas yksi tarkastuspalaveri. Vielä tuli yksi jakopyyntö, mutta en tiedä onko se tarpeen äkkiä minä sen jaon teen, koska kaikki tiedot ovat valmiina. Minä toteutan sen ja ihmetellään sitten, onko se oikein.



Tänään sain onnekseni vanhasta AD:stä cvs tiedostot. Tosi hyvä juttu, nyt alan aavistella mitä tietoja AD:ssä ylipäätään pitää olla ja pystyn jonkilaisen testiympäristönkin tekemään. Sain myös intrasta puhelinluettelokannasta taulukon, jossa on kaikkien tämänhetkiset puhelin numerot ja muutakin mielenkiintoista tietoa. Nyt on hyvä jatkaa vaikka ohjaaja poistuukin loppuviikoksi tärkeämpiin tehtäviin, niin minulla kyllä töitä riittää.



Kunhan saan sen Scrtiptin valmiiksi ja esiteltyä sen, niin sitten alkaakin minun kaikki hommani olla tehtynä. Saa nähdä miten paljon pääsen vielä ihan toteuttamaan suunnitelmia vai totetuttaako sen muut, joilla on enemmän oikeuksia.


Ruoka oli jälleen erinomaista. Salaatit ovat parantuneet alusta; tuoresalaatti sisältää monenlaista maukasta salaattia ja ne ovat todella tuoreita. Pakkasta oli aamulla hirmuisesti, jopa 22 astetta ja pyörä oli vähän jäykkänä. Mutta sain kuin sainkin sen poljettua perille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti