31.8.2012

Virkistäytymässä


Aurinko paistoi koko päivän ja lämmitti mustaan pukeutunutta virkistyvää opea. Vaihdetiin kuulumisia ja päivittelimme kiitettä.


Tutustuimme geokätköilyn saloihin. Yllätyin lajin välineistöä. Teleskooppitikkaita, tartunta jatkoja, magneettipäisiä teleskooppi anteeneita, köysiä, valjaita... Saimme tehdä yhden lokikirjauksen. Täytetty huuhkaja tms. vahti sitä piiloa.


Minun asentamani apss ei opastanut kätkölle toivotulla tavalla. Se ei näyttänyt etäisyyttä kartalla lainkaan. Vika on luultavammin kyllä käyttäjässä. En vain löytänyt oikeaa näkymää ennenkuin akku loppu.


Musiikillista annista huolehtivat ensin Kalakukko WB seitsikko (toivottavasti muistin oikein nimen) ja sitte Kuju..

Kuulin tarinan siitä, että luontomatkailualan opiskelupaikat täyttyvät nykyään vaivatta ja ennen saatiin nipin napin haalittua ryhmät kasaan ja tämä muutos tapahtui kun he aloittiva FB sivujen ylläpidon ja päivityksen.


Lounas loppui kesken. Me emme saaneet keittoa. Odotimme toista tuntia ja saimme sitten nakkeja ja perunasalaattia. Kahvia ja pullaa riitti kaikille.


Kuopion Sakky Shop Pressa on lähtenyt vauhdilla liikenteeseen. Myynti on kasvanut reippaasti. Myyvät myös kurssikirjoja. Niiden myynnistä on hyviä kokemiksia, vaikka katetta ei tavoitellakaanj


Reissu oli mukava ja porukalla suunniteltiin vastaavaa meidän opiskelijoille. Pääsen ehkö viimein opettamaan virkkausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti