11.11.2011

Tänään seminaaria rakentamaan.

Kohta se on nim. maanantaina 14.11. klo http://bit.ly/seminaari14112011  Älyä, ilmiöitä ja kokemuksia - seminaari. Seminaari toteutetaan yhteistyössä ISOverstaan kanssa. Seminaarin asiantuntijana toimii Tuija Aalto YLE:ltä.


Minä lähden tänään rakentamaan sitä opiskeljoiden Jaana Jauhiainen, Roni Mertenheimo ja Markus Salosen kanssa. Iisalmen porukalla on oma toripyötä nro 10. Siellä Jaana, Roni, Markus ja Tiina Könttä keskustelevat torivieraiden kanssa aiheesta "Bloggaamalla ammattiin".


Tervetuloa mukaan paikan päälle tai osallistumaan seminaariin verkonkautta Virtuaaliyhteys: mms://video1.edu.kuopio.fi:8080/isoverstas/isoverstas  ja seuraamaan suoranalähetyksenä torinelämää: Toriesitysten seuraaminen: http://video.uku.fi/smoot Tapahtumaa voi seurata myös Twitterissä #pannu2011 hästagilla. Sekä livebloggauksena osoitteessa http://pannu2011.posterous.com/

3 kommenttia:

 1. MMS videoon ei taida päästä ulkopuoliset ja Adobe Connect (video.uki.fi/smoot) näyttää olevan tyhjä? Harmi, olisi ollut kiva vilkaista verkon yli.

  VastaaPoista
 2. Hei Pia,
  sinulla oli mukanasi todella mainioita opiskeljoita, joiden kanssa oli mukava jutella ja he osasivat kertoa havainnollisesti omasta bloggauksestaan.Hienoa, kiitos kun kävitte Kuopiossa

  VastaaPoista
 3. Sami: osoitteessa http://pannu2011.posterous.com on livemuistiin panoja,sekä linkkejä tallenteisiin. Ikävä jos videoon ei päässyt.

  Irja: kiitos, että tulit paikalle. Oli mukava nähdä

  VastaaPoista