18.11.2011

Chiileen kuvamateriaalia ja virtuaaliopetuspäivät

Ilokseni pääsen lähtemään OPH:n virtuaaopetuspäiville. Siitä innostuneena huhuilin Twitterissä alustavasti tuttuja #taskulounaa lle #virtuope ja Sarihan siihen vastasi http://twitter.com/#!/Sariauramo Selivisi sitten, että Sari on menossa tammikuussa Chiileen ja kaipasi runsaasti kuvamateriaalia suomalaisesta koulutuksesta.Minä innostuin puoleksitoista tunniksi kaivelemaan kuva-arkistojani ja kokosin kattavan materiaalin ammatillisen koulutuksen kuvia. Kuvia on erilaisesta ohjaustilanteista, erilaisista oppimisympäristöistä, opiskelijoiden töistä, ohajustilanteista. 

Mutta, mutta.. en huomannut tarkistaa halusiko Sari ainoastaan "Primary school" -koulusta, nyt hän sai sen sijaan tuhdin annoksen ammatillista koulutusta ja vielä tuhdimman liiketalouden alalta. No, saanen palautetta kohta puoliin.

Uudesta oppimisympärisöstämme Mangusti -kaupasta innoistuin laittamaan kuvan poikineen. Olen niin iloinen kaupasta ja siitä, että opiskeijat saivat suunnitella teippaukset, nimet ja kaikki. Olen niin ylpeä miten hienon kaupan meidän taitavat opiskelijat tekivät. Työharjoittelija Essille erityikiitokset. Olen mielissäni, miten meidän opettajamme ovat innostuneet kaupasta. Olen huomannut heidän ideoivan tosi hienoja asioita kaupan ympärille mm. TET-jaksoja 8 luokkalaisille ja heille mainospuuhastelua. Wau!

Mangistin avajaiset ovat maanantaina 21.11.2011, tervetuloa.

Virtuaaliopettajuuspäiviä odotan innolla 7.12. - 8.12 ja nettituttujen tapaamista livenä. Odotan myös uusia live tuttavuuksia, jota voin ylläpitää sitten virtuaalisesti. Nyt vielä pitää järjestää lastenhoito.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti