26.10.2010

Organisaatio

Aamulla sato alijäähtynyttä vettä kun fillaroin töihin. Rankassa ylämäessä polkupyörän rengas suti tyhjää, mutta perille päästiin. Onneksi on liukuva työaika niin ei tarvitse ihan hikihatussa polkea tänne.

Aamulla sain tietää, että Einari Vidgrén on kuollut. Minulla on ollut sen vuoksi koko päivän surullinen olo, vaikka hän ei henkilökohtainen ystäväni ollutkaan.

Yrityksen organisaatio kaavio on piirretty yhdelle sivulle ja siitä nyt alkaa sitten käyttäjäryhmät hahmottua pikkuhiljaa. Hankalla on, kun ei voi tietää kuka käyttää koneita ja missä. Pitää tutkia intraa löytyisikö sieltä jonkilaista tietohallinnon arkkitehtuurikuvaa järjestelmästä, siitäkin voisi saada viitteitä missä koneita käytettää ja minkälaisia erilaisia oikeuksia tietojärjestelmiin ja tiedostoihin tarvitaan. Onhan tämä vähän hukassa olemista, kun ei tunne yrityksen toimintaa eikä kulttuuria. Omaan oppilaitokseen tämä olisi niin paljon helpompi tehdä.

Päivällä satoi lunta, kun menin syömään. Nyt jännittää voiko siellä vielä ajaa pyörällä vai meneeko talutushommiksi. Nyt kotiin, pää jo sauhuaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti