4.12.2014

Lync tunnelmia ja aiheena: mitä seuraavaksi opetellaan?


Verkkokokouksen päämääränä oli sopia, miten käytämme kaksi seuraava tapaamiskertaa. Mitä kerrataan tai mitä opiskellaan uutta. Vidokuvan lähettäminen ei tässä palaverissa tarpeellista, joten kameroita emme käyttäneet.

OsallistujatEnsin testasimme, että kaikilla on ääniasetukset kohdillaan. Samanaikaisesti osallistujat saivat vastailla leikkimieliseen kysymykseen joululahja toiveista. Jouluhan on kohta. 

Alkukevennyskysely

Aloitimme sillä, että jokainen sai esittää kuvan ja/tai kuvia, jotka kuvasivat mielialaa ja tunnelmia. Sekä sai suullisesti esittää, mitä itse toivoisi vielä lisää. 


 Tässä kollaasi muutaman osallistujan suunvuoron kuvituksesta.

Sitten otimme käyttöön luonnoslehtiö ja osallistujat saivat kirjoittaa sinne mitä toivovat ja laittaa hyväksytty ja/tai hylkäys -merkkejä toiveidensa mukaa. 

Yhteinen lunnoslehtiö, jolla suunnittelimme tulevaisuutta

Verkkokokouksen päätteeksi sovimme, että ensiviikolla sitten otamme ohjemaan Twitterin. Sovimme, että jokainen luo valmiiksi Twitter – tilin ellei sellaista jo omista. Jaoin myös osallistujille linkin, jossa on ohjeet tilin luomisella.

Meillä on hastag #i1sakky

Aluksi äänien ja jakojen kassa oli pientä pulmaa. Mutta, kun osallistuja teki uuden Lync soiton, äänet aloivat toimia. Viidentoista osallistujan ryhmästä kolme joutui alussa soittamaan uudelleen. Alku kankeuden jälkeen jakaminen ja puheenvuorojen pitäminen sujui hyvin.

Opiskelijat ovat taitavia ja Lync sopii ohjaustyökaluksi, kun työssäoppimista laajennetaan.

Aiempi kokemukseni Lyncin kautta opettamisesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti