25.11.2014

Opiskelemaan taas intauduin


Osallistun OPH:n Oppiminen Online koulutukseen. Hain Oulun leirille, joten olen nyt Oululaisten ryhmässä. Aika komeaa olisi ollut jos olisi ollut meidän omalla ammattiopistolla oma joukkue, mutta kun ei ole niin olenpa Oululaisten vahvistuksena.

Yltiö opitimistina hain suoraan Some Kehittäjä leirille (5 op) ja se on sitten ensi helmikuussa. Osaamismerkkejä sai heti ruveta suorittamaan. Kiva.. ja täällä ovat minun osaamismerkkini Lista on reaali aikainen ja päivittyy sitä mukaa kun saan suoritettua osaamismerkkejä.

Suorittaja porukka tuntuu mukavalle ja meidän joukkuemme on johdossa tällä hetkellä. Harmittavasti onLine sessiot ovat juuri silloin, kun minulla on omat koulutuksest opettajille (torstai-iltapäivisin).

Tule mukaan merkkejä voi suorittaa yhden tai muutaman tai vaikka kaikkikin osallistumatta joukkueeseen.Merkkien suorittaminen on kaikille vapaata ja avointa. Merkkien avulla voit myös todentaa osaamistasi työnhakuhetkellä tms. tilaisuudessa.

Tällaisessa tavassa opiskella ja näyttää toteen osaamisensa paikasta riippumatta näen useita soveltamismahdollisuuksia ammatillisessa koulutuksessa. Ja tämä on eräs keino päästä oppimaan taitoja muuale koulun seinien sisäpuoleta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti