16.5.2014

Tuotetietouspelipäivä


Pelasimme 9.5.  räntää rätki, mutta opiskelijat tykkäsivät. Sanna oli kaupungilla heidän kanssaan ja minä johdin peliä opistolta. Tärkeää oli, että opiskelijoilla oli mahdollisuus soittaa opettajille.

Smart-feet pelin sivusto, jossa lisätietoa pelialustasta, meillä on ilmaislisenssi vuoden 2014 loppuun.

Kysymysotsikot, kartta ja pelitulos Pelasimme kaksi tuntia ja aika oli juuri sopiva.

Opiskelijoiden palautetta:

Eritysrastina oli Lähitapiola ASP: Asuntosäästämiseen liittyvä piste, jossa piti selvittää kaksi lyhyttä kysymystä säästämisestä ja yritys järjesti paikalle miehen, jolta opiskelijat saivat kysellä kysymyksiä ja he tarjosivat nuorille myös kahvin tai kaakao. Lähitapiola piti pelipäivää oikein onnistuneena, kertoi opiskelijoidemme olevan fiksua ja mukavaa porukkaa. Mukaan he lähtevät koska vaan uudestaan.

Teknisiä havaintoja
Tabletit lähettivät hitaasti viestejä, puhelimet toimivat nopeammin. Tabletit, joihin hain uuden Firefox selaimen toimivat hyvin. Osa pelasi omilla puhelimillaan ja ne toimivat  hyvin. Ohjeeksi kannattanee laittaa, että selain päivitettäisiin ennen pelaamista, vaikka sen onkin aikaa vievää.

Kehitysajatuksia:
Kannattaa kehittää siihen suunttan, että sitä voi pelata erialisilla puhelimilla, koska sillon niitä päästään pelaamaan pelaajien omilla laitteilla, joiden päivitykset ovat ajantasalla ja niissä on nopeat netit (kolmen hengen ryhmäässä on väh. yhdellä kaikki laitteet ja asetukset viimeisen päälle) Tabletti on köpelö, iso ja sadesäällä hankala suojata. Kannattasi suunnitella appsit (androidelle ensisijaiseti ovat enemmistönä meidän opiskelijoillamme, Windows puhelimille ja iOS puhelimille) silloin pelaamisen sujuvuus ei olisi riippuvainen selaimesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti