4.6.2013

Hyvää kesää


Kevät on ollut lämmin ja työn täytteinen. Opiskelijoita valmistui monta, jotka olivat niin komeita ja kauniita, että oli vaikea tunnistaa heitä. Silmät kostuivat heitä katsellessa ja ikävä tuli heti halaamisen jälkeen. Saammamme palaute päättäviltä oli hyvää, joten hyvällä mielellä tästä joutaa kesälaitumille.Tuntuu hyvältä, kun vuosi on nyt tässä vaiheessa eikä elokuun illan tuoksuista ole vielä aavistustakaan. Kuitenkin muistan selkäesti sen "koulualkamisen tuoksun", joka on taas lähempänä kuin haluan ajatellakaan.

Uusista haasteista on saanut jo aavistuksen. Opiskelijoita on tulossa runsain mitoin ja ensi lukuvuoden tavoitteena on saada opettajien tietotekniset tietotaidot vähintään ope.fi I tasolle tai heidän tavoitteensa mukaiselle tasolle. Heidän kouluttamisensa on pääasiassa vastuullani.  Kävin myös päivättämässä myös omat tietotaitoni Tieken ajokorttitutkinnon osalta, joten meillä voi nyt suorittaa taas Tieken @-, A ja AB-ajokorttitutkintoja sekä opintojen ohella tai kouluttautumalla niihin lyhytkursseilla tai tulemalla pelkästään testiin. Oma toimistosihteeri ryhmäkin minulla on, verkko-opetuksen tutorointi ja muutama muukin vastuullinen työ.

Mukavaa, että töitä on tiedossa ja meille on luvattu uusia koneita ja mobiilitaitteita. Oppimisympäritöt uudistuvat ja muutosten tuulet puhaltelevat välillä lempeämmin ja välillä myrskyisästi. Meillä ei ole tylsää.

Hyvää ja ilon hetkien täyteistä kesää teelle kaikille. 


1 kommentti: