19.11.2012

WordPress blogi

Blogin luominen (YouTube)

Tarvitset sähköpostiosoitteen, jolle käyttäjätunnus luodaan.

Blogin ulkoasun muokkaaminen (YouTube)

Ulkoasu, voit vailita valmiista ulkoasuteemasta itsellesi sopivimman.
Linkit voit lisätä ohjausnäkymän Linkit kohdasta.

Blogin kategoriat (YouTube)

Atikkelit voidaan järjeste aihealueittain (sijoitataan katergorihoihin). Sivutonta kategoriaa ei näytettä. Artikkeli n voi lisätä vain olemassa olevaan Kategoriat. Sama artikkeli voi olla monessa eri kategoriassa.

Katergoriat ja niiden näkymät määritellän Ulkoasu- Vimpaimet. Kategoriat asettuvat aina aakkosnumeeriseen järjestykseen.

Blogista sivustoksi

Kiinteät sivut luodaan ohjausnäkymän kautta - Sivut. Sieltä rakennetaan kaikki sivut omaan hierarkiseen kohtaansa. Hierarkian voit valita oikeasta reunasta. Ellet julkaisuvaiheessa muistanut laitaa sivuasi oikeaan hierarkiseen paikkaan voit tehdä sen kaikki sivut luettelon pikamuokkaus-linkistä

Missä kohtaa sivut näkyvät? Sen määrää valittu teema

Mistä löytyy luonnokset? Kohdasta kaikki sivut. Voit kirjoittaa suoraan luonnnokseksi ja joku toinenn hyväksyy. Missä kohaa

Artikkelin kirjoitus (Vimeo video)

Lyhyitä ohjeita aiheista numeroidut listat, tyylien käyttö, artikkelin esikatselu ja julkaisu. Ohje myös miten pääset muokkaamaan luotua artikkelia. Ohjeita tagien lisäämiseksi, joita tarvitaan siihen, että suuri yleisö löytää julkaisemamme artikkelin.

Artikkelin suojaus salasanalla (Vimeo video)

Videolla neuvotaan, miten voidaan artikkelisuojata salasanalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti