4.11.2011

Virolaisia opettajavieraita

Maanantaina tapasin vieraamme Connec Prossa Osaamon tiloissa. Virolaiset olivat fyysisesti kahdensadan kilometrin päässä. Jaon ruudun ja esittelin Osaamon hankken toimintaa siitä näkökulmasta, että mitä se merkitsee opettajalle ja etenkin opiskelijalle. Näytin meidän Osaamon Iivarit sivuston, jossa esittelemme toiminta-ajatusksen sekä blogimme. Puhuimme siitä, miten saamme projekteja koulun ulkopuolelta ja miten saadaan näkymätöntä opimista näkyväksi. Lopusi esittelin vielä Osaamon Iivareiden FB sivuston ja kerroin, minkälaisessa käytössä olemme kokeneet FB:n hyväksi. FB:n käyttö on parhaimmillaan nopeaa tiedottamista ja mielenkiintoisten ajankohtaisten linkkien jakoa.


Tänään kävimme saman porukan kanssa SecondLifessä. Juttelimme kuulokkeiden kautta. Hypimme, juoksimme, lensimme. Kävimme Eifel tornissa ottamassa matkamuistoja mukaamme ja kävimme lopuksi shoppailemassa uusia asusteita.
Meillä oli oikein hauskaa ja nauroimme paljon. Emme ehtineet juuri jutella SL:n opetuskäytössä, mutta Darja puhui siitä luulatavasti livenä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti