3.10.2011

Olin Kuopiossa taas

Tällä kertaa ohjattavanani oli AMMATTISTARTTI, ERILLISRYHMÄT, ERITYISOPETUS, MAAHANMUUTTAJAKOULUTUS, OPETUKSEN HALLINTO, VALMENTAVA JA KUNTOUTTAVA OPETUS JA OHJAUS. Blogin luonti kävi heiltä ihan noin vain. He upottivat blogeihinsa kuvat ja videot ihan noin vain. Muut tekivät julkisen bologin ja yksi salainenkin luotiin. 


He olivat tosi postiivisia ja innovatiivisia. Osa oli onnistuneesti käyttänyt Facebookiakin opisklijoiden kanssa tiedottamiseen ja kuvien jakoo. 


QR-koodista juttelimme kahvipöydässä ja saimme ideoita uuteen hankkeeseen, jossa yhdistäisimme kehitysvammasten (ja muidenkin erityisen) arkikommunikaatioon QR koodia ja kuvakieltä.


Anne Rongasen blogia lukiessani törmäsin Googlen esitykseen, jossa oli niin osuvasti listattu kaikkea, johon minäkin olen opettajia ohjatessani törmännyt. Joten liitän sen nyt tähän.


Sokerina pohjalla oli päivän esimiehen puhelu, jossa hän oli hyvin myötämielinen ajatukselle, että opetushenkilöstömme saisi työvälneiksi tabletteja. Tuuletin puhelun jälkeen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti