8.2.2011

Blogeista piristystä päivään

Osaamon juttuja koko aamu päivän. Minä tein resurssitaulukot valmiiksi. Huh mikä homma, puoli päivää siinäkin meni. Ehkä opettajalla voisi olla muutakin tekemistä kuin nämä iän ikuiset toimistotyöt. Sitten laadin jälkpalaksi matkalaskuja ja sain pään säryn. Populus ei menannut päästää minua sisään, jos se ei tykkää minusta, niin en minäkään sitä rakasta. Olen kuitenkin päättänyt tulla toimeen sen kanssa.

Kävin opiskelijoiden blogeja läpi Apinan, eli Katjun oppimispäiväkirja erityisesti ilahdutti minua ja Hanna on aina ihana tunteiden ilmaisija. Morin runot ovat puhuttelevia. Incognito kirjoittaa lukemisen arvoisia tekstejä.

Ihana Heikki piti lupauksensa ja laittoi Iivarin sivuille päivän kuvan. Kiitos siitä.

Eilen tuumimme Annen kanssa blogien käyttömahdollisuuksia opetuksessa ja tänään pohdimme Tiinan kanssa blogien käyttöä. Mukavaa huomata, että opiskelijat tekevät tosi hienoja juttuja, kun heille annetaan siihen aikaa ja jonkilaiset välineet. Kivaa... Tiinan blogiin laitoimme kala Gadgetin, kaloja voi ruokkia hiirellä.

Tiina opiskeli videon editointia, äänen tuottamista ja editointia, sekä kuvan julkaisua netissä. Verkkomateriaalin tuottamismahdollisuuksia tarkasetelimme ja puhuimme verkkopedagogiikan mahdollisuuksia.

Lopuksi kävin opiskelijoiden blogeja läpi. Voi miten taitavia kaikki ovat, kumpa saataisiin vaan enemmän töitä esiin.

Minä luotan opiskelijoihin ja etenkin Annen ja Tiinan opastukseen. Hyvä me ja te ja kaikki...

1 kommentti:

  1. Kyllä me saamme töitä tänne Iivareihin, sillä opiskelijat ovat selvästi innostuneet tekemään töitä sivustolle. Yritän itsekin bloggailla vähintään kerran viikossa. Harjoittelen myös kuvien laittamista - olenhan saanut sinulta opastusta.

    VastaaPoista