10.2.2011

Opintojakson loppu lähenee

Teippaukset
Linkki kuvaamaani teippauksiin ole hyvä. Eivät ehkä ole kuvateknisesti priimaa, mutta  erilaisia löytyy. Tulevana viikoloppuna olen menossa Kajaanin ohi Sotkamoon, kunpa minulle jäisi aikaa ottaa muutama kuva täkäläisistä ikkunateippauksista.

Koetetaanpa parviälyä; minä otan mielelläni erilaisista ikkunateippauksista ja somistuksissa kuvia vastaan täysin vapaalla tekijänoikeuslisenssillä. Niin, että saan käyttää niitä opetuksessa ja julkaista netissä mieleni mukaan, editoida tms. Kuvalahjoituksia otetaan kiitollisena vastaan osoitteessa piaope (at) gmail (piste) com. 

Meidän merkonomimme ovat tosi hyviä. Tänään alkoi yhden ja toisenkin yrityksen visuaalinen ilme olla kohdallaan, suunnittelivat tänään verkkosivunsa valmiiksi. Kauniita myyviä sivuja. Loppuesitykset ovat ensiviikon keskiviikkona, jolloin arviointitilaisuus myös järjestetään. Osa töistä on ihan vankan ammattialisen tasoa. On mietitty värejä, typografiiaa, muotoa, verkkosivua ja perustellaan valinnat AIDA kaavalla ja muualla teoria tiedolla. Olen tosi ylpeitä teistä. Tunnilla tiivisti istuneet ovat pysyneet hyvin aikataulussa. Mahisopiskelijatkin ovat pysyneet mukana vaikka ovat olleet lähes puolet tunneista tuntijärjestelyjen takia pois. Ovat kuitenkin ahkerasti työskennelleet itsenäisesti. Odotan innolla keskiviikkoa, jolloin he esittelevät työnsä. Yritän saada kuvaamisluvan.

Lopuksi kävimme englannin opettajan kanssa läpi miten netissä jaettua materiaalia saan näkyviin SMART taulun avulla ja mitä lisäarvoa nettimateriaalin  esittämiseen taulu antaa.

Väsyttää alan olla totisesti talviloman tarpeessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti