2.2.2011

Moodlea ja teippausta


Harrastin Moodle opastusta siellä täällä pitkin poikin työhuoneita. Mukavaa, että opettajat ovat viimein ottaneet Moodlen enemmän omakseen. Ja mikä ihaninta he ovat valmiita koettamaan sitä muunkinlaiseen kuin pelkkään tehävän jakoon. Yksi ja toinen on ottanut siitä irti yhteisöllisä tiedonrakennus elementtejä. Olen aivan innoissani, että meillä on näin ihania opettajia. Eipä ole ihme, että juuri Iisalmesta on Savon ammatti- ja aikusopiston luonnontieteiden sekä sosiaali- ja terveysalan ainoat finalistit Taitaja 2011 kisoissa. Muilla aloilla finalisteja toki on muissakin yksiköissä. Mutta meidän edustamilta aloilla on kaikkiaan neljä finalistia. Se on tosi hienoa. Olen oikein ylpeä, että meillä on näin eteviä opiskelijoita. Omia menestyneitä poikia ovat Mikko Paukkonen ja Juhani Karppinen, jeee!!

Ohjasin myös kaksi tuntia visuaalistamarkkinointia. Sielläkin opiskelijat saivat upeita töitä aikaan, värikartat on yrityksille laadittu. Logoja viimeisteltiin tänään ja he suunnittelivat teippauksia yrityksen ikkunoihin. Ihania väriläiskä teippejä ja hienosti otettu yrityksen värit huomioon. Osa opiskelijoista ehti jo suunnitella upeita työasuja työntekijöilleen. Vielä tarvitaan leiska yrityksen verkkosivut ja sitten vielä pitää tehdä diaesitys raportin sisällöstä. Yritän saada heitä julkaisemaan esityksen netissä olisi niin kiva vaikka linkittää ne tähän. Saisitten nauttia.

Huomenna kirjoitan verkko-oppimisympäristöön heidän loput tehtävänsä auki, ja keskustelen sitten tarvittavista muutoksista ja siitä miten niitä tulisi muutta, että opiskelijat saavuttaisivat kaikki oppimistavoitteensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti