17.1.2011

Maanaitai sitten ja tietojärjestelmää täynnä...

Yöllä oli ollut kova lumipyry ja kaikki tiet olivat tukossa. Aurat eivät olleet ehtineet aurata kaikkia kulkuväyliä vielä. Tulin pyörällä, ajoin työnsin ja hikoilin. Opiskelijat olivat myöhässä kuka, enemmän ja kuka vähemmän. Osa väitti syyksi lumipyryä. Sanoin, etten hyväksy sellasita syyksi, minäkin selvisin töihin ajoissa läpituiskun ja olen keski-ikäinen akka. Kyllä nuorten miesten pitää päästä lumipyrynläpi opinahjoon ajoissa, kun minäkin siitä selvisin.

Tietojärjestelmien suunnittelussa ja kehittämsessä. Kaikki ryhmät saivat alkumäärittely dokumenttinsa, jo johonkin jamaan. Nopeimmat alkoivat tilausmääriettelyn mukaan toteutushahmotelmaa tekemään.

Iltapäivä meni Osaamon merkissä. MMS viesti bloggausta testailin, vaan ei blogger ottanut viestejä vastaan julkaisu muodossa. Blogiin tuli vaan näkyviin viesti, että olen saanut MMS viestin. Puhelimen määrityskään ei Bloggerin ohjeiden mukaan asetuksiin onnistunut. Jos tiedät miten MMS viestibloggaus onnistuu, niin ottaisin vihjeitä kiitollisena vastaan. Lisäksi varasin autovuokraamosta auton ITK messuja varten, puhuin työssäoppijoista ja heidän resursseistaan, sovin tapaamisia, kirjoitin blogiin palautetta. Hoidin sähköpostit ja suunnitelin tulevaa. Vielä on sähköpostin ja blogien purut, sitten kotiin lumimyrsyä uhmaten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti