13.12.2010

Maanantai


Kylläpäs oli sitten niin maanantai kuin ikinä. Olen hoitanut pää asiassa rästikommunikoinnit eri järjestelmissä, kopaissut cvs fileä ja tehnyt opettajan töitä. Saanut kuulla, että yksi ohjattavistani ottaa ja lähtee hämeeseen, ihan noin vaan ja sulattelen sitä tässä hämmentyneenä. Toivon hänelle kaikkea hyvää, onnea ja hyvää elämää. Kumpa kuulisin hänestä vain menestystarinoita.

Muuta: salaatti oli melkein loppu, eikä muukaan ruoka häikässyt. Minulle oli joku puolittanut sämpylän valmiiksi ja siitä tuli hyvä mieli.

Viikonloppu meni kulttuurin merkeissä. Työkavereiden kanssa kävimme lauantaina katsomassa Niskavuoren Naiset erinomainen esitys, näyttelijät olivat hyviä ja kokonaisuus puhutteleva. Esityspaikkan Iisalmen työväentalo jossa esiintyjen repliikit kuuluivat erinomaisesti ja lavalle oli hyvä näkymä kiitos korotettujen penkkirivistöjen.

Sunnuntainta pääsin mies seurassa katsomaan Iinojen esitystä kulttuurikeskukselle. Esitykset olivat henkeäsalpaavia ja hauskojakin. Tyttärenikin esiintyi niin kauniina Juliana, että äidin silmät kostuivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti