15.12.2010

Csv pursuaa korvista

Aamulla pidettiin palaveri, AD ryhmien sopiminen citrix ryhmittelyn pohjaksi. Kanta on hyvä siihen tarvitaan lomake, jolla voi käyttäjä syöttää. Lomakkeen teko olisi innostanut, mutta koska se scrpiti on edelleen kesken pyhitin jouluruoan jälkeisen ajan sille. Hyvä olo vaihtui tuskastumiseen. Ajoittain koin iloa hyvien ohjeiden löytymisestä, mutta ilo vaihtu pettymykseen, sillä vaikka miten tarkkaan ohjeita noudatin ja tähän ympäristöön konffasiin, niin ei serverille tule yhtään uutta käyttäjää. Scripti menee läpi, mutta, mutta... jotain on pielessä. Tässä tämä on:

Jos rakkaat lukijani, havaitsette mikä tässä on pielessä, niin kerro minulle otan kiitollisena, joskin vähän epätoivoisena, kaikki vinkit vastaan.

Huomenna kyllä palkitsen itseni tämäni illan ankarasta puurtamisesta niin ruhtinaalisesti, että saan aamupäivän tehdä Access lomaketta, ohjeita ja dokumentaatiota.

Muuta: Luonto on niin kaunis, kaikki on ihansti kuorutettu huurulla. Ruokana oli jouluateria, niin että maha on vieläkin liian täynnä. Sienisalaatti oli taivaallista, rosolli herkullista, graavi lohi pehmeää ja laatikot mehukkaita, luumuvaahtoa jälkiruoaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti