15.10.2010

Kuopiossa

Todettiin homman olevan täällä Iivarin osalla ihan vaiheessa vielä. Opiskelijat ovat miellellään Facebookissa, joten loimme sinne Iivarille oman ryhmä. Ryhmä on ihan julkinen Facebook käyttäjille http://www.facebook.com/home.php?sk=group_162241993794279&ap=1. Tervetuloa mukaan!

Ensimmäinen tehtävä on suunnitella yhdessä tapaaminen Iisalmeen. Aika ja paikka on opiskelijoiden hallussa, samoin ohjelma. Jussin pykäsee homman alkuun ja toivottavasti, se lähtee siitä sitten omalla painollaan toteutumaan.

Oli tosi liukasta ajella tänään tänne Kuopioon. Onneksi minulla laitettiin eilen talvirenkaat, siitä huolimatta ajoin asemakadulla liian kovaa kurviin ja Ford otti sivuluisua pitkin katua. Onneksi en osunut tällä kertaa kehenkään, niin oli ihan halpa liuku.

Tilanne katsaus ja neuvottelu pidettiin Varkautelaisten kanssa Connect Pron kautta. Connect Pron huoneiden avaamisoikeudet päätettiin antaa neljälle Iisalmen opiskelijalle ja kahdelle Varkauden opiskelijalle. Halukkaat saavat ilmoittautua tai sitten Jussi päättää :-)

Hyvää viikonloppua olkaa kiltisti <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti